Főoldal
Testületi beszámoló

Képviselő-testületünk 2014. november 26-i nyilvános ülésén aktív munkával ismét számtalan, településünk mindennapjait érintő kérdésben döntött.

Ülésünket nagyon hálás feladattal kezdhettük, ünnepélyes keretek között nyújtottuk át a Readingben megrendezett Európa-bajnokságon kiváló eredményeket elérő Wadofight Karate Klub részére a korábban megállapított támogatást, és csekély ajándék kíséretében gratulációnkat fejezhettük ki a Dimenzió Tánccsoport képviselője felé az általuk elért verseny-eredményekhez.


Ezt követően megalkotásra került a közterületek elnevezéséről és a házszámozás szabályairól szóló rendelet, mely a hivatalban és a honlapon is megtekinthető. A döntés értelmében várhatóan januárban születik javaslat a törvényi kötelezettségünknek eleget téve az alábbi utcák átnevezését illetően: Ságvári Endre utca, Sallai Imre utca, Fürst Sándor utca, Zalka Máté utca és Rudas László utca. Természetesen a Képviselő-testület javaslatait követően az érintett lakosok véleményét is megkérjük.


A Képviselő-testület rendeletet alkotott a szociális célú tüzelőanyag támogatás helyi szabályairól, melynek értelmében a kiválasztott 11 legrászorultabb család – pályázati támogatást is igénybe véve – 10-10 q barnakőszenet kap az önkormányzattól.
A 2015. évi díjak meghatározását testületünk több órán át tárgyalta, igyekezve a lakosság teherbíró képességét is figyelembe vevő, méltányos döntést hozni. A díjak jelentős részénél minimális, 5 %-os emelésre került sor.


Ülésünkön döntöttünk a Bursa Hungarica ösztöndíj 2015. évi keretösszegéről is, így 17 tanulónak biztosít településünk ösztöndíjat. Az Arany János Tehetséggondozó Programban való részvételt 4 kérelmező részére támogatjuk.


Egy régóta jelenlévő probléma is megoldásra került munkánknak köszönhetően, azaz a Gete utcai óvoda – figyelembe véve a szülők kérését – 2015. január 1-től meghosszabbított nyitvatartással működik.

KÖZADATKERESŐ

 

 

magyarorszag

Kövess minket!

Tájékoztató videó a helyes csatornahasználatról

Képre kattintva megtekinthető a videó!

Tisztelt Ügyfeleink!

A 191/2020. (V. 8.) sz. Korm. rendelet szerinti ellenőrzött bejelentésüket (veszélyhelyzet alatti engedély-kötelezettség tárgyában) a This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. címen tehetik meg.

Pőczéné dr. Csorba Erika 
jegyző

Mini bölcsöde kialakítása Csolnokon!

Kattintson az alábbi képre a nagyításért.

Június 2022
H K Sz Cs P Szo V
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30

ASP pályázat