Főoldal
"Élhető települések" kérdőív

Településünk az „Élhető települések” elnevezésű, TOP_Plusz-1.2.1-21 jelű felhívás keretében támogatási kérelem benyújtását tervezi.

A pályázati kiírás az Auguszta utcában található „Berzéthy villa”, a volt bányatiszti lakás közösségi térré alakítását támogatja. A házban terveink szerint helyet kapna a Fúvószenekar próbaterme, hangszertára, kottatára, egy házasságkötő terem, egy kb.40 fős közösségi terem, esetleges kisebb összejövetelek tartására. A másik támogatási kérelem, amelynek benyújtását tervezzük: a volt XII-es aknai bányaterület rekultivációja, valószínűsíthető, hogy rengeteg beton, tégla, otthagyott bontási hulladék van a talajszint alatt, de a felszínen is, mely igen balesetveszélyes. A pályázati támogatásból a volt bányaterület közjóléti hasznosítása tudna megvalósulni, egy zöldterület, park kialakításával a XII-es aknai lakóterületen. Annak biztosítékaként, hogy a beruházás a lakosság igényeinek a lehető legnagyobb mértékben megfeleljen, kérjük válaszaival segítse munkánkat!

https://forms.gle/8BEEYJheUoNUcLGb9

A PÁLYÁZAT SIKERESSÉGE SZEMPONTJÁBÓL FONTOS A MINÉL NAGYOBB SZÁMBAN TÖRTÉNŐ VÁLASZADÁS!!!
Köszönettel: Kolonics Péterné
polgármester

KÖZADATKERESŐ

 

 

magyarorszag

Kövess minket!

Tájékoztató videó a helyes csatornahasználatról

Képre kattintva megtekinthető a videó!

Tisztelt Ügyfeleink!

A 191/2020. (V. 8.) sz. Korm. rendelet szerinti ellenőrzött bejelentésüket (veszélyhelyzet alatti engedély-kötelezettség tárgyában) a This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. címen tehetik meg.

Pőczéné dr. Csorba Erika 
jegyző

Mini bölcsöde kialakítása Csolnokon!

Kattintson az alábbi képre a nagyításért.

Május 2023
H K Sz Cs P Szo V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31

ASP pályázat