Alte Kameraden zenekar

Röviden az Alte Kameraden zenekarról

 

Kentzler Tamás volt az, aki felvetette egy alkalommal, hogy mi lenne, ha a nagy a Fódi János által vezényelt zenekarból már „kiöregedett” zenészekből létrehoznánk egy másik zenekart, akinek még lenne kedve „hobby szinten” még néha zenélgetni, főleg a hagyományos az idősek által még kedvelt, un. „Sváb” darabokat. Felvetése meghallgatásra talált, és némi szervezést követően, létrejött, az „Old Boys” együttes. A zenekar a nagy zenekar létrejöttének 145-ik ünnepi hangversenyén lépett fel először. 2005. november 19-én.

A választott név azonban már az első falunapi játszás során változtatásra kényszerintett minket, miután egy fővárosból érkezett hölgy nem ezt az „Old Boy” zenekart várta. Így némi tanakodást követően maradtunk a mostani, az Alte Kameraden névnél.

Fellépéseink röviden: jártunk Jettingen Scheppach, és Ubstatt nevű partneri kapcsolatokat ápoló helyeken, részünk volt a Bécsi Wimperger Hotelben rendezett Heimballban, zenéltünk többször Kismaroson, Dágon, Máriahalmon, és természetesen Csolnokon is a falunapokon, valamint a Falumúzeumnál rendezett műsorokon is.

Szokássá vált, hogy születésnapjukat ünneplő emberek a mi zenénkkel köszöntik az ünnepelteket. Ebben a formában a legjelentősebb a 100 éves születésnapját ünneplő Koczka néni számára kínált játszási lehetőség volt. Szeretnék viszont megemlékezni azokról a zenész társainkról, akik sajnos már nincsenek közöttük: IZING Gábor tenor, KREISZ József dob, akik tragikus hirtelenséggel vesztették el életüket, és MOSOLYGÓ Ferenc, aki hosszantartó súlyos betegségben hunyt el.
EMLÉKÜK SZÍVÜNKBEN ÉL.

Csolnok, 2018. december 7. Holl József

KÖZADATKERESŐ

 

 

magyarorszag

Kövess minket!

Tájékoztató videó a helyes csatornahasználatról

Képre kattintva megtekinthető a videó!

szlogo page-0001

 

 

Tisztelt Ügyfeleink!

A 191/2020. (V. 8.) sz. Korm. rendelet szerinti ellenőrzött bejelentésüket (veszélyhelyzet alatti engedély-kötelezettség tárgyában) a This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. címen tehetik meg.

Pőczéné dr. Csorba Erika 
jegyző

Mini bölcsöde kialakítása Csolnokon!

Kattintson az alábbi képre a nagyításért.

Július 2024
H K Sz Cs P Szo V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31

ASP pályázat

Partnereink:

Személyemelő és kosaras emelő bérlés

AUDI bontó

Elektromos kisautó

Tüzifa árak

Máltai nyaralás

Állvány bérlés árak

Ékszerész