TÁMOP Óvoda

Ajánljuk-- >http://www.csolnokicsicsergok.hu

 

SAJTÓKÖZLEMÉNY

ÓVODAFEJLESZTÉS ÉS GYERMEKNEVELÉS UNIÓS TÁMOGATÁSSAL


2014. március 24. A gyermeki értékeket, személyiséget erősítő óvodafejlesztési program zárult több kistelepülésen. A Csolnok és Környéke Közoktatási Intézményfenntartó Társulás több mint 66 millió forintos támogatást nyert az Európai Uniótól, ebből programokat szerveztek a gyerekeknek és új eszközöket vásároltak.

 

Látogatás a Fővárosi Állat- és Növénykertben, múzeumokban, új bútorok, tornaszobák és pedagógusképzés. Többek között ez az eredménye a most zárult „A jövő óvodája, az óvoda jövője

- Óvodafejlesztés a Csolnok és Környéke Közoktatási Intézményfenntartó Társulás óvodáiban” projektnek.

A Csolnok és Környéke Közoktatási Intézményfenntartó Társulás szervezésében a térség óvodáiban

– Annavölgyben, Dágon, Sárisápon, Únyban és Csolnokon – összesen 286 gyerek vett részt a programban. Mindegyikük eljutott az Állatkertbe, a Duna Múzeumba és a Geodába. A projekt részeként időt, energiát és pénzt fordítottak a pedagógusok továbbképzésére. Hangsúlyos volt a tehetséggondozás, a lelki egészség ápolása, valamint a mindennapos sport. Az intézményekben családi napokat szerveztek, amelyeken a szülők is jobban megismerhették a gyerekeikkel foglalkozó óvodapedagógusok munkáját. A programot 100 százalékban az Európai Unió finanszírozta. 66 millió forintból megújultak a játszóterek, új eszközöket szereztek be. Dágon és Annavölgyben pedig a mozgás népszerűsítésére tornaszobát is kialakítottak.

KÖZADATKERESŐ

 

 

magyarorszag

Kövess minket!

Tájékoztató videó a helyes csatornahasználatról

Képre kattintva megtekinthető a videó!

szlogo page-0001

 

 

Tisztelt Ügyfeleink!

A 191/2020. (V. 8.) sz. Korm. rendelet szerinti ellenőrzött bejelentésüket (veszélyhelyzet alatti engedély-kötelezettség tárgyában) a This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. címen tehetik meg.

Pőczéné dr. Csorba Erika 
jegyző

Mini bölcsöde kialakítása Csolnokon!

Kattintson az alábbi képre a nagyításért.

Június 2024
H K Sz Cs P Szo V
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

ASP pályázat

Partnereink:

Személyemelő és kosaras emelő bérlés

AUDI bontó

Elektromos kisautó

Tüzifa árak

Máltai nyaralás

Állvány bérlés árak

Ékszerész